Glory Quiz - The Strikers

In the interests of fairness, we had to give the strikers their own dedicated quiz!

The 'keepers, the defenders, the midfielders and even the coaches have had their moment in the sun, so now it's the turn of the finishers, the marksmen (and women), the glamour boys and girls...

Scroll down after Question 10 to find the answers and your rating.

Good luck!

1) How many goals did Andy Keogh score in his 122 Hyundai A-League appearances for Glory?

Andy Keogh v WSW


a) 55 b) 65 c) 70

2) Who scored Glory's second goal in the 2003 NSL Grand Final win over Sydney Olympic?

a) Bobby Despotovski b) Damian Mori c) Nik Mrdja

3) Sam Kerr scored a hat-trick against which club in the 2018/19 Westfield W-League Semi-Final?

Sam Kerr v Melbourne City


a) Melbourne City b) Melbourne Victory c) Sydney FC

4) Which Glory striker claimed the Westfield W-League Golden Boot in 2014?

a) Kate Gill b) Sam Kerr c) Lisa De Vanna

5) Ex-Glory striker Adam Taggart is now plying his trade in which country?

Adam Taggart on ground v Jets


a) Japan b) China c) Korea Republic

6) Who did Robbie Fowler score a hat-trick against for Glory in November 2014?

a) Brisbane Roar b) Adelaide United c) Melbourne Victory

7) How many goals has Bruno Fornaroli scored for Glory in the current campaign?

WSW v Glory - Bruno Fornaroli and Daniel Georgievski


a) 10 b) 12 c) 14

8) Ex-Glory frontman Darvydas Sernas hailed from which European country?

a) Lithuania b) Latvia c) Estonia

9) Shane Smeltz scored against which country for New Zealand at the 2010 World Cup?

CCM v Glory 2012 - Shane Smeltz celebrates


a) Croatia b) Italy c) Greece

10) Nikita Rukavytsya left Glory in 2009 to sign for which Dutch club?

a) Twente b) AZ 67 c) Den Haag

 

 

Answers: 1) a, 2) b, 3) b, 4) a, 5) c, 6) c, 7) b, 8) a, 9) b, 10) a

Ratings

0-4 - You've missed an absolute sitter - back to the training ground you go! 

5-7 - You're not exactly lethal, but you tuck away your fair share of chances - well done!

8-10 - Boom! Golden Boot, Capocannonieri, call it what you will, you've blasted your way to the top!

#OneGlory