Glory Quiz - The Season So Far

As we wait for news of when the Hyundai A-League 2019/20 season will resume, how about testing your knowledge of what unfolded before COVID-19 intervened?

Here are ten little brain teasers about the 20 games Tony Popovic's men completed, with the answers and ratings to be found beneath question ten.

Good luck!

1) Who scored Glory's opening goal of the season?

Glory v Roar - Chris Ikonomidis celebrates goal


a) Bruno Fornaroli b) Diego Castro c) Chris Ikonomidis

2) What position were Glory occupying on the ladder when the season was halted?

a) 4th b) 5th c) 6th

3) Glory's first win of the season came against which club?

a) Wellington Phoenix b) Central Coast Mariners c) Western United

4) How many penalties has Neil Kilkenny scored this season?

Glory v Jets - Neil Kilkenny strikes the ball


a) 2 b) 3 c) 4

5) Who came off the bench to score Glory's equaliser against Western United in Round 2?

a) Nick D'Agostino b) Kristian Popovic c) Joel Chianese

6) Who made his debut off the bench during Glory's 0-0 draw at Melbourne City in Round 16?

a) Tarek Elrich b) Vince Lia c) Dane Ingham

7) Alex Grant's well-taken effort against Western Sydney in Round 10 took his goal tally for the club to how many?

Glory v WSW - Alex Grant celebrates with Juande


a) 3 b) 4 c) 5

8) What object did Melbourne City Head Coach Erick Mombaerts use on the bench in his side's Round 22 visit to HBF Park?

a) A walking stick b) An umbrella c) A swivel chair

9) How many career Hyundai A-League appearances has Liam Reddy made?

Glory v Roar - Liam Reddy diving


a) 297 b) 298 c) 299

10) Who scored for Glory in the Round 23 draw against Sydney FC at Netstrata Jubilee Stadium?

a) Bruno Fonaroli b) No-one c) Nick D'Agostino

 

 

Answers

 1) c, 2) b, 3) a, 4) a, 5) b, 6) c, 7) a, 8) b, 9) c, 10) b

Ratings 

0-4 - it wasn't that long ago! You need to click your football brain back into gear!

5-7 - not bad at all! A solid performance which bodes well for the final rounds.

8-10 - outstanding! You've lived and breathed every moment so far - well done!

#OneGlory