Glory Quiz - Locals Only!

With the state border still firmly closed, we're looking inwards with the Glory Quiz and featuring players who were born, or at least raised, right here in WA.

So why not have a crack and see how good your local knowledge really is?

You can find all the answers and ratings by scrolling down beneath Question 10.

Good luck!

1) Which of these defenders scored the most goals Hyundai A-League goals for Glory?

a) Scott Neville b) Matt Davies c) Josh Risdon

2) In which year did Shannon May make her Westfield W-League debut for Glory?

Shannon May on the ball v Canberra


a) 2010 b) 2009 c) 2008

3) Glory legend Scott Miller is currently Head Coach at which NPL WA club?

a) Balcatta FC b) Cockburn City c) Rockingham City

4) Midfielder Nick Ward left Glory in 2006 to join which English club?

Nick Ward celebrates


a) Queens Park Rangers b) Crystal Palace c) Millwall

5) Current Glory defender Alex Grant supports which EPL club?

a) Manchester City b) Manchester United c) Liverpool

6) Before joining Glory, goalkeeper Jason Petkovic played over 150 games for which other NSL club?

Jason Petkovic with two balls


a) Parramatta Power b) Marconi c) Adelaide City

7) How many senior caps did inaugural Glory Head Coach Gary Marocchi win for the Socceroos?

a) 3 b) 5 c) 13

8) Adam Taggart scored his first Hyundai A-League goal for Glory against which team in February 2011?

Adam Taggart on ground v Jets


a) Gold Coast United b) North Queensland Fury c) Adelaide United

9) In addition to Glory, defender Jamie Coyne also played for which other Hyundai A-League club?

a) Melbourne Victory b) Melbourne City c) Brisbane Roar

10) Jamie Harnwell spent part of 2008 playing in which European country?

Jamie Harnwell celebrates v Victory in 2010


a) Liechtenstein b) Luxembourg c) Latvia

 

Answers

1) a, 2) c, 3) b, 4) a, 5) b, 6) c, 7) c, 8) a, 9) b, 10) a

Ratings

0-3 - Oh dear! We're not sure you even know your Dongara from your Dunsborough...

4-7 - Solid effort. Not one of our easier quizzes this week and you've certainly had a decent crack at it.

8-10 - Wow! More spectacular than Skyworks over the Swan - you're a local legend!

#OneGlory