Glory Quiz - The 'Keepers

It's the guys and the girls with the gloves that we're focusing upon in our latest Glory quiz.

Once you've completed this Monday mind-workout, you can find the answers and ratings underneath question ten.

Good luck!

1) Who was in goal for Glory's first ever game against UTS Sydney Olympic in October 1996?

a) Robbie Zabica b) Vince Matassa c) Tommy Maras

2) Where was current Glory 'keeper Tando Velaphi born?

Friendly v State Team - Tando Velaphi lifts the Cup


a) Perth b) Brisbane c) Adelaide

3) Before winning two NSL Championships with Glory, Jason Petkovic also helped which other club claim the title?

a) Marconi b) Adelaide City c) Wollongong Wolves

4) Current Glory Westfield W-League 'keeper Eliza Campbell made her Matildas debut against which country?

W-League - Glory v Victory - Eliza Campbell


a) Brazil b) China c) Thailand

5) Who started in goal for Glory in the 2017 Westfield W-League Grand Final?

a) Gabby Dal Busco b) Mel Maizels c) Mackenzie Arnold

6) Liam Reddy began his senior career with which NSL club?

Liam Reddy celebrates after Semi Final


a) Sydney United b) Northern Spirit c) Parramatta Power

7) Who was in goal for Brisbane Roar when they defeated Glory in the 2012 Hyundai A-League Grand Final?

a) Liam Reddy b) Michael Theo c) Jamie Young

8) Tommi Tomich played the first of his 20 Hyundai A-League games for Glory in which year?

Tommi Tomich


a) 2006 b) 2008 c) 2010

9) Which outfield player took up the gloves when Liam Reddy was sent off against Western Sydney Wanderers in March 2018?

a) Andy Keogh b) Alex Grant c) Dino Djulbic

10) Which ex-Glory 'keeper helped Bayer Leverkusen finish as runners-up in the Bundesliga on two occasions?

a) Alex Vrteski b) Frank Juric c) Jason Petkovic

 

 

 

Answers: 1) c, 2) a, 3) b, 4) b, 5) a, 6) c, 7) b, 8) a, 9) c, 10) b

Ratings:

0-4 - ok, it may be one of our tougher quizzes, but you've let the ball go straight through you! 

5-8 - that's more like it! A solid display, nothing too spectacular, but you made the saves you needed to make.

9-12 - Wow! You've kept your side in the game with a series of world-class saves! Man-of-the-match honours all the way!

#OneGlory