The Giant Glory Quiz!

Once we saw that 10 million people had viewed marble racing on Twitter, we knew we had to act and act fast.

So in a bid to prevent your self-isolation or 'working from home' experience from going rapidly downhill, we've come up with a giant Glory quiz that will hopefully keep your mind occupied for at least a little while.

Feel free to jump on our Twitter and Facebook pages to let us know how you got on and if you Google the answers, we'll know...!*

(*disclaimer - obviously we won't actually know, but as your old Biology teacher used to say, 'you're only cheating yourself!')

The answers and an analysis of your score are available at the bottom of the quiz.

1) Which Glory player was sent off in the 2012 Hyundai A-League Grand Final?

a) Liam Miller b) Dean Heffernan c) Billy Mehmet

2) Who finished as Glory's top scorer in this year's Westfield W-League campaign?

W-League - Glory v Canberra - team huddle


a) Morgan Andrews b) Crystal Thomas c ) Celia

3) Where was former Glory goalkeeper Robbie Zabica born?

a) Spearwood b) Fremantle c) Gidgegannup

4) Glory's first ever Hyundai A-League win came against which club?

a) Queensland Roar b) Adelaide United c) Newcastle Jets

5) Glory's current NPL Head Coach Richard Garcia won how many caps for the Socceroos?

Richard Garcia


a) 12 b) 15 c) 17

6) Between 2009 and 2012, Glory's games against Gold Coast United featured which trophy for the winner?

a) Zinc Shield b) Crystal Bowl c) Iron Ore Cup

7) Which non-Australian player made the most National Soccer League appearances for Glory?

a) Gavin Wilkinson b) Edgar Aldrighi Junior c) Danny Hay

8) Ex-Glory boss Kenny Lowe's sister Kendra represented England at which sport?

a) Netball b) Hockey c) Diving

9) How many Hyundai A-League games have Glory failed to score in so far this season?

a) 4 b) 3 c) 2

10) Glory midfielder Neil Kilkenny previously won promotion from League One with which English club?

Glory v Jets - Neil Kilkenny strikes the ball


a) Leeds United b) Oldham Athletic c) Preston North End

11) Former Glory manager Gary Marocchi is now President of which NPL club?

a) Floreat Athena b) Perth SC c) Bayswater City

12) Ex-Glory striker Eugene Dadi was capped at senior level by which country?

a) Mali b) Sierra Leone c) Cote d'Ivoire

13) How many goals did current Glory striker Bruno Fornaroli score in the nine games he played against the WA club during his spell with Melbourne City?

Glory v Adelaide 2020 -Bruno Fornaroli poses with fans


a) 5 b) 6 c) 7

14) Where did Glory finish at the end of their maiden National Soccer League season (1996-97)?

a) 7th b) 6th c) 5th

15) Who claimed a share of the club's Golden Boot Award in 2013-14 despite finding the net just four times?

a) Jacob Burns b) Steven McGarry c) Sidnei Sciola

16) Current Glory Head Coach Tony Popovic was previously in charge of which Turkish club? 

Tony Popovic pensive


a) Karabukspor b) Bucaspor c) Trabzonspor

17) Which Glory player scored during last year's Hyundai A-League Grand Final shootout?

a) Diego Castro b) Joel Chianese c) Juande

18) Who is Glory's all-time Westfield W-League record appearances holder?

a) Sam Kerr b) Kim Carroll c) Shannon May

19) Former Glory striker Nikita Rukavytsya is currently playing in which country?

a) Israel b) Saudi Arabia c) Iran

20) Glory defender Alex Grant is a former season-ticket holder at which English club?

Mariners v Glory - Alex Grant tackles


a) Manchester City b) Manchester United c) Liverpool

Answers: 1) B, 2) A, 3) B, 4) A, 5) C, 6) C, 7) B, 8) A, 9) B, 10) A, 11) B, 12) C, 13) C, 14) A, 15) B, 16) A, 17) C, 18) C, 19) A, 20) B

Ratings

0-7 - You've let yourself down, to be honest. We don't want to be overly harsh at what is already a difficult time, but sometimes tough love is the answer (but unfortunately for you, not an answer to any of the questions in the quiz...)

8-14 - Adopting a full Liam Gallagher-esque swagger might be a step too far, but you definitely have licence to wear a smug grin after that performance. Loving your work!

15-20 - The cream of the crop! The real deal! We are hugely impressed, slightly alarmed, but mainly impressed. If we had a ceremonial purple anorak to present, we'd be bestowing it upon you right now...

#OneGlory